Wat is er mooier dan een goed diner afsluiten met een nóg beter ijsje? David's Gelato levert ijs aan restaurants, zelfs in smaken die nergens anders te krijgen zijn.
Daarnaast bieden we een helder shop-in-shop concept, waar u als winkeleigenaar geen omkijken naar heeft!

2

Shop-in-shop

Het verkopen van kwalitatief schepijs heeft voor menig ondernemer een positieve invloed op hun bedrijf. IJs is een product voor jong en oud en zorgt voor veel loop naar uw onderneming. Dit heeft als voordeel dat deze klanten niet alleen een ijsje bij u kopen maar ook een goede indruk krijgen wat er nog meer mogelijk is bij uw onderneming. Heeft u een onderneming, cateringbedrijf of een andere geschikte locatie waar David’s Gelato een mooie toevoeging zou zijn, dan denken wij graag mee voor een voorstel op maat.

David's in uw restaurant

Als chef wilt u graag dat het dessert het verhaal van uw diner afmaakt. David's Gelato levert ijs aan de horeca "op maat". Heeft u een speciaal verzoek? In overleg met David stemt u de smaken af die bij uw menu passen. Zelfs een eigen smaak, exclusief voor uw menu, is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan smaken met een specifiek ingrediënt, zoals een wijn-, likeur-, of kruidensmaak.

Dg Carrettino

Carrettino

Duwkar in het Italiaans, een mooie mobiele vitrine, waar zes heerlijke smaken ijs in passen met de mooie presentatie die u van ons gewend bent. Deze carrettino is zeer geschikt voor een receptie, bruiloft of catering op locatie en is inzetbaar onder begeleiding. De smaken zijn naar wens af te stemmen. 

#}