David's gelato, ijs met eerlijke ingrediënten en verrassende smaken

In onze ijskeuken in Reeuwijk wordt dagelijks vers ijs bereid. Wij werken uitsluitend met verse melk en de beste, door ons geselecteerde, ingrediënten.
Ons sorbetijs bevat geen koemelk of lactose en is daarom ook een lekker ijsje voor iedereen die kampt met een allergie of intolerantie.

Dagelijks vers bereid in eigen keuken

Dagelijks wordt in onze ijskeuken in Reeuwijk het ijs vers bereid. Zó vers zelfs, dat de melk die wij gebruiken de middag ervoor nog in de koe zat!

In de keuken werken we met volledig door onszelf ontwikkelde recepturen, in de meest uiteenlopende combinaties. Denk bijvoorbeeld aan Kibana (kiwi-banaan), groene appel met wasabi, vanille framboos witte-chocola en nog veel meer. Onze creativiteit kent geen grenzen, met unieke combinaties als resultaat. Iedere dag een andere smaak is voor ons de normaalste zaak van de wereld, zo is er bij ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken en te proeven. Inmiddels hebben we al meer dan 300 verschillende smaken!

Dg Illustratie Koe

Verse melk van boer Anton

Wij zijn trots op de samenwerking met boer Anton, die een mooie boerderij heeft op nog geen drie minuten rijden van onze ijskeuken. Verser kan niet! Nadat de melk bij ons binnenkomt, pasteuriseren wij deze zelf. Zo weten we zeker dat de basis goed is voor een heerlijk ijsje.

Dg Illustratie Specerijen

Eerlijke ingrediënten van over de héééle wereld

Voor ijs van David's is zijn alleen de beste ingrediënten goed genoeg! Waar veel reguliere ijsbereiders veelal met halffabricaten werken, stopt bij David's de zoektocht naar de beste ingrediënten nooit. Valrhona chocolade uit Frankrijk, vanille uit Costa Rica en Cassia-kaneel uit Vietnam bijvoorbeeld ...

Dg Illustratie Melk En Fruit

Sorbet

Ons sorbetijs bevat geen koemelk of lactose en is daarom een zeer lekker ijsje voor iedereen die kampt met een allergie of intolerantie. Bereid met vers fruit zijn onze sorbetsmaken een welkome afwisseling op een zonnige zomerdag.

Website Erkend Streekproduct Website

Erkend streekproduct

Ijs van David's Gelato is een erkend streekproduct. Dat betekend dat wij voldoen aan een productie die uitgaat van streekeigen producten. En daar zijn we trots op!

David's verhaal

David Hoppenbrouwers, geboren in 1988, heeft een opleiding als kok genoten en werkte in Gouda bij gerenommeerde restaurants, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

In 2012 volgde hij zijn hart naar Bologna (Italië) om bij dé beste ijsacademie ter wereld de opleiding tot ijsmeester te volgen en zich te verdiepen in het maken van ambachtelijk ijs.

Na een seizoen werkervaring opgedaan te hebben op Mykonos in Griekenland, besloot David in 2013 dat de tijd rijp was om Davids Gelato te starten. Na een start met leveringen aan de horeca is sinds 2015 de winkel in Gouda een feit. 

Door het gebruik van uitsluitend vers fruit, dat met de hand geschild wordt en de melk die rechtstreeks bij de boer vandaan komt, wordt het meest smaakvolle ijs gemaakt. 

In elke unieke smaak proef je de passie en het vakmanschap, dat bij het ambachtelijk ijs maken hoort, terug.

#}